project

Țigla metalică este o alegere excelentă pentru proprietarii de case care preferă o instalare rapidă și rezonabilă. Fiind cel mai vândut tip de acoperiș din Moldova, țigla metalică oferă beneficii multiple. În plus, este un material 100% reciclabil, rezistent și elegant. Durabilitatea este asigurată de calitățile tehnice ale materialului. Țigla metalică este aproape imposibil de distins de plăcile ceramice mai scumpe. Gama cromatică naturală și perfecțiunea estetică a materialului permite să valorifici cu gust propriul acoperiș. Poți opta pentru un acoperiş ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne, cu finisaj în strat lucios sau mat. Toate acestea pentru un acoperiş frumos şi eficient, rezistent pentru un timp îndelungat.

Durabilitate

Țigla metalică are o durată de viață de până la 50 de ani. De-a lungul acestui timp, acoperișul nu-și pierde din aspectul estetic și caracteristici tehnice. Învelișul este rezistent la foc, coroziune, raze UV, insecte, mucegai, condiții climatice nefavorabile (zăpadă și precipitații). 

Greutate

O coală de țiglă metalică cântărește 5 kg/m2, deci nu îngreunează structura casei. Greutatea și dimensiunile adaptate structurii acoperișului nu creează o sarcină suplimentară și ușurează ridicarea lor la înălțime. Totodată, facilitează procesul de lucru, reducând la minimum factorul uman și de timp. 

Sistem fiabil de fixare

Performanța materialului rezidă în proprietatea de etanșare. Cu alte cuvinte, se astupă perfect toate golurile. Sistemul de prindere a modulelor de țiglă permit asamblarea rapidă – un avantaj economic deosebit ce salvează timp și bani și nu permite scurgeri sub învelitoare. 

Varietate de culori 

Țigla metalică este disponibilă într-o gamă variată de culori și finisaje (cu strat lucios și mat), astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție. Perfecțiunea estetică este accentuată de forme exclusiviste, design deosebit, cât și gama de culori ce reflectă paleta naturală.