project

Tabla cutată poate fi utilizată pentru acoperiș, cât și pentru pereții interiori și exteriori, pentru construcțiile civile și industriale. Avantajul tablei cutate este funcționalitatea maximă. Fiind o soluție sigură pentru construirea și repararea spațiilor cu diverse destinații. În proprietăţile sale de bază, tabla cutată sau profilată este similară cu țigla metalică. Are garanție de la 10 – 50 de ani și este ușor de instalat, fără cheltuieli de întreținere. Tabla cutată este rezistentă la apă și oferă un aspect estetic deosebit. Disponibilă în peste 24 variante cromatice mate și lucioase.

Preț redus

Tabla cutată este un produs rezonabil, având un cu raport excelent preț/calitate. Aceasta este ușor de montat și are un preț avantajos pentru achiziție, montare și întreținere. Cu un cost redus, are o durată lungă de viață, aproximativ 50 de ani.

Versatilitate 

Tabla cutată reprezintă o soluție cu destinații multiple. Alegerea numărul 1 pentru construirea și repararea spațiilor destinate depozitelor, pereții interiori și exteriori, centrelor comerciale, halelor, sălilor de sport, îngrădirea terenului, faţadă pentru garaj.

Montaj rapid

Simplitatea profilului facilitează montajul. Materialul este ușor, aproximativ 4,5-5 kg/m2, ceea ce permite ridicarea fără dificultăți la înălțimi mari. Montajul se datorează suprafeţei mari a foii și capacității portante. Aceasta se fixează cu șuruburi de structura de lemn a acoperișului sau gardului. 

Rezistentă

Materia primă utilizată în producția tablei cutate este oțelul, cu protecție de zinc de minim 275 g/m², ce îi conferă rezistență la coroziune și o durată de viață de peste 50 ani. Durabilitatea se datorează stratului de zinc, polimer și caracteristicele tehnice.