Sistemele de scurgere pentru acoperiș sunt accesorii absolut necesare oricărui tip de învelitoare. Acestea îndepărtează eficient apa pluvială de pe acoperiș și asigură drenarea din structură. Sistemele de scurgere sunt disponibile într-o varietate de culori, pentru a se potrivi cu tipul de învelitoare al casei tale. Posedă caracteristici excelente privind rezistența la temperaturi extreme, la radiații solare UV și mediu agresiv. De asemenea, au etanșeitate mare, reducând la minimum posibilitățile de deteriorare în timpul instalării. Toate elementele sistemului de scurgere sunt realizate din oțel acoperit cu pulbere, care oferă rezistență la coroziune, respectând standardele de calitate.

Preț redus

Sistemele de scurgere sunt alegerea optimă, indiferent de buget. Proiectarea originală și studiul constructiv al elementelor au făcut posibilă asigurarea unei etanșeității excelente. Deci, nu ai nevoie de bani în plus pentru montare, întreținere sau alte necesități. 

Versatilitate

Un sistem de scurgere poate fi instalat atât pentru un acoperiș nou, cât și vechi, de orice complexitate și configurație. Sunt perfect compatibile cu orice material: metal, ceramică sau țiglă bituminoasă. Caracteristicile tehnice sunt fiabile, conferă un aspect estetic, păstrând totodată funcționalitate maximă.

Montaj rapid

Sistemele de scurgere sunt ușor de montat în funcție de cerințele specifice și geometria clădirii. Asamblarea nu necesită folosirea unor unelte speciale. Un sistem modern de scurgere păstrează aspectul estetic al casei și o protejează de daune și de factorii externi.  

Minim întreținere

Menirea de bază a unui sistem de scurgere este de a asigura scurgerea direcționată a precipitațiilor atmosferice (ploaie, zăpadă) de pe suprafaţa acoperişului şi evacuarea acestora către sol sau în sistemul de drenare. Datorită caracteristicilor tehnice, rezistă înghețurilor severe, radiații UV și diverse influențe agresive, nu se supune coroziunii.