Șindrilă bituminoasă  (sau țigla moale, flexibilă)  capătă popularitate tot mai mare. Deoarece este un produs îmbunătățit care înglobează tehnologia de ultimă oră cu caracteristici tehnice și estetice excepționale. Principalul avantaj al şindrilei de bitum este că poate fi utilizată pentru acoperişuri de orice complexitate, formă şi configuraţie. Țigla bituminoasa este produsă din fibră de sticlă și bitum oxidat de înaltă calitate și are o garanție de până la 15 ani. Șindrila bituminoasă este un produs verificat în timp și popular datorită raportului său preț – calitate. Vei plăti cel mai accesibil preț pentru o învelitoare sigură și modernă. Oferind o paletă de culori ample și forme diferite, permite alegerea învelitorii potrivite casei tale. 

Durabilitate

Produsul este opțiunea ideală pentru clienții ale căror idei arhitecturale presupun standardele ridicate, au nevoie de rezistență și siguranță maximă la un preț rezonabil. Structura multistrat garantează durabilitatea până la 15 sau chiar 50 de ani.

Greutate

Țigla bituminoasă are o greutate mică 9-11 kg/m2. Fiind un material ușor, montarea nu implică lucrări suplimentare. Se aplică facil chiar și peste un acoperiș vechi. Fiecare strat al șindrilei constituie câte un nivel de siguranță maximă.

Izolator fonic

Caracteristicile de izolare fonică ale țiglei bituminoase depind direct de grosimea materialului. Datorită structurii sale multistrat și a calității materialului, este un bun izolator fonic împotriva zgomotelor, ploilor abundente, grindină și vânt. 

Estetică perfectă

Țigla bituminoasă conferă acoperișului o frumusețe deosebită. Prin combinarea diferitelor nuanțe se obține un efect unic, tridimensional sau 3D, cu volum deosebit. Sunt disponibile 6 modele în 25 de nuanțe diferite.