Lambriurile metalice sunt accesorii multifuncționale, indispensabile pentru a finaliza acoperirea casei. Acestea se utilizează pentru acoperiș, fațade, pereți exteriori etc. Avantajul superior al materialului este întreținerea și montarea ușoară chiar și în locurile greu accesibile. Asigură o ventilație optimă, ce permite menținerea unei temperaturi constante. Fiind acoperite cu oțel, zincat pe ambele părți și protejate cu poliester, acesta nu se supune coroziunii și este rezistent la apă. Aspectul estetic este accentuat de eleganță și culorile calde ale lambriurilor metalice. Sunt disponibile modele ce imită lemnul natural, în culori naturale sau alte modele moderne. Sunt rezistente factorului de timp, nu se deformează și nu-și estompează culoarea.

Estetic

Acoperirea asemănătoare lemnului oferă un design deosebit pentru finisajele tradiționale. Oferă 100% compatibilitate cu orice tip de învelitoare și sistem de scurgere. 

Sunt disponibile în culori și modele diverse, pentru cele mai exigente așteptări. 

Rezistență 

Lambriurile metalice nu se supun coroziunii, sunt rezistente la îngheț (până la 50 de cicluri). Posedă rezistență mare din punct de vedere al solicitării mecanice, condiții meteo nefavorabile și diverse substanțe caustice – acizi și soluții alcaline.

Întreținere minimă

Lambriurile metalice se instalează ușor și nu necesită costuri suplimentare de montaj. Datorită capacității extraordinare de rezistență la coroziune și condiții meteo dure, au nevoie de întreținere minimă. 

Durabilitate

Lambriurile metalice sunt acoperite cu oțel, zincat pe ambele părți și protejate cu poliester, acesta nu se supune coroziunii și este rezistent împotriva efectelor negative ale mediului. Asigură o durată de viață a panourilor de până la 30 de ani sau mai mult.