Instalează acoperișul mai rapid, mai inteligent și mai sigur

O echipă de manageri competenți și-au unit forțele împreună cu o echipă de montatori experimentați pentru a furniza servicii de calitate la prețuri reale. Muncim pentru a presta servicii excelente la prețuri accesibile tuturor. În prezent, avem peste 20 de specialiști și mai mult de 300 acoperișuri instalate, mai mult de 10 mii m2 și peste 15.000 ore de muncă pe șantier.
Facem toate eforturile pentru a atinge un nivel înalt de prestare a serviciilor la prețuri reale, de a oferi valoare, de stabili relații durabile și de a fi mai aproape de clienți – prin grijă, efort, experiență și prețuri pentru tine.

Despre noi

ProAcoperiș este o mână de meșteri experimentați care instalează acoperișuri moderne. Misiunea noastră este de a oferi servicii responsabile la prețuri reale, pentru că știm cât de mulți proprietari întâmpină dificultăți în selectarea unei companii responsabile care instalează acoperișuri. Echipa noastră de montatori folosește instrumente moderne și materiale de ultimă generație. Mai știm că, cea mai scumpă resursă este timpul, astfel am preluat din grijile tale: avem un oficiu mobil, am optat pentru o echipă de montatori calificați după ultimile standarde și oferim consiliere gratuită nelimitat.

About Us

De ce să ne alegi pe noi

why choose

Echipă de meșteri

Fiecare dintre ei are experiență vastă și cunoștințe de specialitate care le permite să instaleze în mod coerent și rapid acoperișuri la diferite niveluri de complexitate.

why choose

Instrumente moderne

Folosim instrumente de ultimă generație care fac procesul de muncă mai eficient. Astfel, economisești până la 30% resurse de timp și financiare.

why choose

Durabilitate

Oferim garanția de producător. Respectăm standardele oficiale în instalarea acoperișurilor și termenii limită. Astfel încât ești sigur de de rezistența și durabilitatea acestuia.

Vrei Să Calculăm Prețul Proiectului ?